Sunday, 26 August 2012

Syawal KU Cenggini..

Assalamualaika..
Assalamualaiki..
Assalamualaikum...
sudah berbulan tidak melahirkan catatan ! :3

First of all, nak mintak maaf dengan semuaaaaa yg berkenaan lah. semua yg pernah terasa dengan sit. besar harapan sit ni. hehee. tapi serius, mintak mintak korang maafkan segalanya. insyaallah.. jika Allah taala Maha Pemaaf, ni kan pula hambanya..

Tak macam biasa dah, kalaw dulu lepas raya terus balik terengganu. sekarang?? d sini saja la. dh tamat secondary school kan. naik miang nak rindu2 tyme kat sekola dulu ! oke, just forget it. apa pun, tahun ni raya di Sandakan besama family . n actually post ni nak hebahkan gambar raya. HAHA. #pardon


muka siapa paling tegang :>
senyum
kurang aunty len :/
o..o
corner ni la yg jd sasaran ber'photoshoot'
acano ?
cari la siapa yg paling slack? ;D
beraya di rumah Hj Qalbin
semua senyum dengan maniss :D

- chocolate -
tak mau lepaskan peluang untuk self photoshoot xD

dis year xda whole family photoshoot. mostly sibuk. seriously, aku kuciwaaa ;'< HAHA. xpa2.. next EID la pulak kan.
lastly....  Selamat Hari Raya Aidilfitri Ols :)
assalamualaikum !




No comments:

Post a Comment